Transport

Uw partner in logistieke ontzorging

Goederen vervoeren op de manier zoals ú dat wilt, daar zijn we goed in bij Thomassen b.v.! Of u nu één pallet of een complete lading wilt laten vervoeren; dankzij ons complete aanbod weten we iedere opdrachtgever service op maat te bieden.

We zijn gespecialiseerd in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Denemarken, maar uiteraard verzorgen wij ook al uw transporten op andere bestemmingen, wereldwijd. Uitgevoerd met eigen materieel en personeel of die van onze geselecteerde partners. Alles met het oog op vakkundig en betrouwbare transport van uw lading.

Bij adressen zonder laad- of losmogelijkheid kunnen wij dit voor u verzorgen middels onze meeneemheftruck. Volumineuze producten kunnen wij milieubewust en efficiënt vervoeren met onze LZV (lang en zwaar voertuig), welke 60% meer laadruimte biedt.

Thomassen b.v. zorgt ervoor dat uw producten beschikbaar zijn waar en wanneer u wilt. Via ons transparante track & trace systeem kunt u uw lading eenvoudig volgen. Het geautomatiseerde plansysteem wordt beheerd door onze zeer ervaren planners die met hun kennis de juiste finishing touch aan onze planningen weten te geven. Ook maken we gebruik van boardcomputers waarmee vrachtbrieven in de auto worden gescand en is TMS, Transport Management Systeem volledig geïntegreerd in ons werkproces. Nieuwe ontwikkelingen in de logistieke automatisering zullen ingezet worden om de processen verder te optimaliseren. Daarmee is Thomassen b.v. zeer vooruitstrevend in automatisering.