Over ons

De logistieke regisseur in uw keten

Thomassen b.v. is al meer dan 75 jaar dé partner op het gebied van logistieke ontzorging. We streven naar duurzame relaties met onze stakeholders. Om deze doelstelling waar te maken bieden we oplossingen voor transport en logistiek die voldoen aan de eisen en wensen van onze stakeholders. We werken persoonlijk en intensief samen en delen onze kennis en ervaring met onze relaties.

De platte organisatiestructuur van ons familiebedrijf draagt bij aan een optimale productiviteit van onze betrokken en vakkundige medewerkers. We geloven in menselijk ondernemerschap, in optimaal functionerend materiaal, in efficiënte communicatie en in zorg voor omgeving en milieu. Door onze betrokken en correcte medewerkers en onze leverbetrouwbaarheid kunnen we onze klanten optimale ontzorging bieden. Als de regisseur van uw transport-, logistiek- en distributieafdeling doen we er alles aan om het optimale uit uw keten te halen!

Nuchter, betrokken en korte communicatielijnen zijn kenmerken die ons familiebedrijf het beste omschrijven. Dat in combinatie met de voordelen van een compleet geautomatiseerd bedrijf, onze 180 trailers, 90 trekkers maakt ons tot uw ideale partner voor logistieke ontzorging.